Heliza Helmi Sah Bergelar Isteri, Berkahwin Dengan Dato’ Sri Mahadi BZ

Heliza Helmi Sah Bergelar Isteri, Berkahwin Dengan Dato’ Sri Mahadi BZ | Tahun 2022 diterima dengan penuh doa. Doa semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya. Baru melangkah masuk ke tahun 2022, nitizen digemparkan dengan berita gembira bagi penikahan dan perkahwinan ke atas Heliza Helmi. 

Seronok lihat orang mulakan tahun baru 2022 dengan hari yang cukup bahagia untuk diri mereka. Sama juga dengan Heliza Helmi yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan seorang usahawan bergelar Datuk Seri.

Heliza pastinya rasa berdebar sebelum majlis akad nikah berlangsung tu, apapun segalanya sudah selamat. Heliza Helmi kini selamat bergelar isteri kepada Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman.

Baguslah mulakan tahun baru 2022 ini dengan berita yang cukup membahagiakan seperti melangsungkan pernikahan ini. 

heliza-helmi-nikah-kahwin-datuk-seri
Heliza Helmi Sah Bergelar Isteri, Berkahwin Dengan Dato’ Sri Mahadi BZ


Sejak pagi tadi sudah mula tersebar gambar yang menunjukkan berita majlis pernikahan di antara Nur Heliza Helmi dengan pilihan hati, Founder dan Presiden AUF BMZ, Dato’ Sri Mahadi Badrul Zaman.

Berita perkahwinan disahkan oleh Aqoimran, seorang photographer artis terkenal melalui instagram miliknya.

Melalui pautan itu beliah telah berkongsi video majlis pernikahan Heliza Helmi. Majlis yang serba ringkas itu berlangsung di Masjid Tuanku Zainal Abidin, Putrajaya. 

Difahamkan juga selepas akad nikah pasangan pengantin diraikan bersama ahli keluarga dan kenalan terdekat di Lanai Asmara, Putrajaya. Hanya ahli keluarga terdekat sahaja yang hadir di majlis tersebut. Baguslah, kekalkan SOP. 
Berita Heliza Helmi Dah Menikah Disambut Baik Nitizen


Heliza Helmi yang sememangnya sudah dikenali sebagai seorang artis yang pandai menjaga diri, mempunyai golongan peminatnya yang tersendiri. 

Heliza yang manis bertudung dan aktif dengan kempen program aktivis kemanusiaan ini, tiba-tiba saja mengejutkan orang ramai tentang berita pernikahan. Sedangkan tak ada bunyi tentang percintaan di antara keduanya. 

Heliza Helmi dulu bercinta dengan siapa, jangan pernah dipersoalkan kerana kini suami yang sah telah ada depan mata. Rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut dan gembira dengan berita gembira ini. Heliza sememangnya cukup disenangi selepas cukup gigih dalam misi kemanusiaan terutamanya melibatkan bumi Gaza.

Buat masa ini, akaun Instagram milik Aqoimran telah dihujani dengan ucapan tahniah buat Nur Heliza Helmi bersama Dato’ Sri Mahadi yang sudah sah bergelar suami dan isteri itu.

Walaupun Heliza masih belum mengesahkan berita perkahwinan ini secara terus dari pihaknya sendiri, rata-rata mengucapkan tahniah dan semoga kekal hingga akhir hayat. 

Semoga Kekal Bahagia Hingga Ke Jannah


Heliza Helmi dah bernikah. Heliza Helmi umur 36, kini bergelar isteri ahli perniagaan dipercayai jutawan, Datuk Seri Mahadi Badrul. Lepas ni siapa pula yang akan ikut jejak Heliza untuk melangsungkan perkahwinan agaknya.

Harap-harap jangan nanti ada keluar isu kahwin isteri kedua, ketiga sudahlah. 

Apapun, semoga tahun 2022 ini dapat menghimpunkan lebih banyak berita baik dan gembira untuk sepanjang tahun.

Untuk Heliza dan pasangan, moga-moga cepat dapat baby ya. Aamiin. 

Sedikit Pengenalan Mengenai Blog Ini


SunnahKurma.com merupakan salah seorang pengedar sah Kurma Ajwa Asli Madinah by Rihura. 

Kami mementingkan mutu kurma ajwa original untuk berkongsi khasiat dan berkatnya Kurma Nabi ini dengan anda semua di luar sana.

Kelebihan Buah Kurma Ajwa Kami Berbanding Yang Lain 

1) Ajwa Asli dari Madinah 100% / Original tanpa was-was 

2) Tak risau kurma ajwa palsu lagi, banyak kurma ajwa claim dari Madinah tapi sbenarnya pokok yaman/iran. Rihura 100% dari Madinah, Saudi Arabia 

3) Pembekal kurma Ajwa Rihura adalah berpengalaman sejak 1990-an lagi dan mempunyai ladang kurma Ajwa sendiri di Madinah. 

4) Kurma Ajwa Rihura tak terlalu kering seperti di pasaran luar, stok terbaru dari Madinah berbanding pembekal lain. 

5) Kurma Ajwa Asli Madinah Rihura moist, lembab dan sedap. Tak terlalu manis macam kurma lain. 

6) Sesuai untuk ibu mengandung, ibu hamil, individu nak diet, ingin makanan yang cepat kenyang, ingin cegah gangguan sihir/saka/gangguan umum dalam diri.

Berminat nak cuba kurma ajwa asli Madinah untuk dapatkan khasiatnya? Boleh beli secara terus di Shopee melalui pautan bawah. 


cod-kurma-ajwaSumber Berita Heliza Helmi Kahwin Datuk Sri 

Oh Media Info Awam


Jemput join :

Group Telegram Rasmi 👉 Ibu Hamil Malaysia 

Group FB Rasmi 👉 Info Ibu Hamil & Baby Malaysia

0 Comments